Dagens drøm
Arkiv
< 07.05.97 >
Serie om et fattig strøk i Amerika

Jeg ser to episoder av en serie som går på TV. Jeg sitter ikke og ser på TV-en men er en observatør til dette som utspiller seg. Det er en serie om et sted i Amerika der barna er veldig fattige. Jeg husker ikke så mye fra selve serien, annet enn at det i andre episode dreier seg om en ulykke eller et mord. En uskyldig person har problemer med å "slippe unna".

Etter at denne er ferdig er jeg med som deltaker i det som skjer. Jeg står på en veranda som vi alltid ser i åpningsvignetten. Vignettmusikken spilles, og jeg forstår at en ny serie begynner. Jeg og en annen hjelper til med å spikre opp en planke på verandaen til guttene. En fortellerstemme sier at alt som blir satt opp her blir fjernet igjen snart. Jeg tror planken skal forhindre at barna faller ned fra verandaen.

Det skjer noe med den andre som holdt på med spikringen, så jeg må gjøre alt alene. Jeg må klatre et stykke ned verandaen, og jeg ser at det er langt ned. Jeg er veldig nærvøs, men så husker jeg at dette er en del av vignetten: Det er alltid en som klatrer ned dette falleferdige stilaset. Han/hun kommer nå og begynner å klatre ned. Jeg følger etter, og det går bra. Midtveis må jeg stoppe for å fortsette spikringen.

 
[ Hele drømmearkivet ] ... [ Om klare drømmer ] ... [ Våkne opp! ]